Naslag

Als het om de kerk gaat. Of als het om geloven, God, de schepping of de Bijbel gaat. Of als het om christen zijn gaat dan zitten de mensen vaak vol met vragen. Vol met ervaringen maar ook met moeiten. Je ontmoet blijdschap, vertrouwen en geloof als je er over praat. Maar ook veel scepsis en afweer. Waar gaat het over! Wij willen u hier een klein beetje op weg helpen:

De Bijbel over ...

Gelukkig heeft God ons de Bijbel gegeven. Als wij die aandachtig lezen kunnen veel van die vragen beantwoord worden en kunnen veel opvattingen weerlegt worden. Er is veel over geschreven. Maar waar vindt je nu zo snel net dat wat je zoekt.

Weblinks

Internet is een enorme bron van informatie. Zo ook over christelijke zaken. Een aantal van de mooiste websites hebben wij voor u verzameld.

En meer!

In de kerken worden veel formulieren en belijdenissen gebruikt als leidraad in het onderwijs. een aantal daarvan lichten wij nader toe.

GKV een kennismaking

Aan de hand van een aantal trefwoorden wordt hier uiteengezet waarom mensen lid zijn van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt.

Naslag

Met "Naslag" zijn wij bij lange na niet volledig. Dat is ook niet nodig. Want zit u echt met vragen dan is een goed gesprek veel beter. Wij nodigen u daarom van harte uit om met u vragen bij ons te komen.