Inloggen Intranet

inloggenWelkom op het Intranet van De Ontmoetingskerk. Dit gedeelte van onze website is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden van onze kerk. Wij hebben in het Intranet gegevens staan die als vertrouwelijk zijn aangemerkt. Om deze informatie te kunnen zien moet u eerst inloggen.

 Veel gestelde vragen over gebruik Intranet:

Wat is Intranet?

 

info 48Intranet is een afgeschermd gedeelte van deze website met informatie over onze gemeente en de leden. Dat is informatie bestemd alleen voor onze leden en daarom niet toegankelijk als u geen lid bent van onze kerk De Ontmoetingskerk.

Bent u wel lid dan kunt u hier rechts op het Intranet inloggen via het inlogscherm "Inloggen Intranet".

Tip: Hebt u problemen met het inloggen lees dan de tips die u hieronder kunt lezen door op betreffende vraag te klikken.

 

Hoe kan ik inloggegevens aanvragen?

Om deze pagina's te bekijken moet u beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u lid van De Ontmoetingskerk van Hasselt en hebt u nog geen gebruikersnaam, dan kunt u die binnenkort op deze pagina aanvragen. Op dit moment is het intranet nog in de opbouwfase.

Hoe kan ik inloggen?

Rechts onder het kopje "Inloggen Intranet" ziet u twee invulvelden. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".

Tip!
Als u "Onthoud mij" aanvinkt dan herkend uw computer de volgende keer deze website en vult automatisch uw inlog gegevens in. Dit is een volkomen veilige manier om uw gegevens te bewaren en het inloggen op deze website eenvoudiger en sneller te maken.
U moet dit niet aanvinken als u inlogt op een computer van een ander.


Ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via de link "Wachtwoord vergeten". Die link ziet u rechts van deze tekst onder het inlogscherm "Inloggen Intranet".

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Wachtwoord vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd het wachtwoord. Lukt dat niet, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer!

Het kan gebeuren dat u uw Gebruikersnaam niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via de link "Gebruikersnaam vergeten". Die link ziet u rechts van deze tekst onder het inlogscherm "Inloggen Intranet".

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Gebruikersnaam vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd uw Gebruikersnaam. Lukt dat niet, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..