Meer dan BeverWaard!

De commissie Zending en Hulpverlening is nauw betrokken bij het werk in de Beverwaard. Van Leen van Waardenberg (contactpersoon van Beverwaard) ontvingen we onderstaand bericht, wat we graag met onze gemeente willen delen.

Bedankt voor jullie betrokkenheid. Voor ons als “Meer dan Beverwaard” is dat altijd goed om te horen en te merken.
Ruard en Eliane (het nieuwe voorgangersechtpaar) zijn al lekker ingeburgerd en proberen alle bezoekers van de kerk persoonlijk te ontmoeten. Dat gaat mooi en goed. Wij mogen horen dat erg positief over hen wordt gesproken en de diensten worden goed en weer beter bezocht. Dat is goed om God daarvoor te danken.

Het is goed omdat altijd weer te blijven realiseren dat wij niets zonder de hulp van Onze Vader kunnen doen.
Naast het bezoeken van de mensen en het voorgaan in de diensten zijn zij ook al druk bezig in de wijk, door de weeks. Ruard met tieners en Eliane met kinderen.

Vanaf 20 tot en met 23 december wordt er weer een Week van Hope gehouden. Dan worden er weer geklust en hulp geboden aan mensen in de wijk. Ook worden er extra activiteiten voor de bewoners van de wijk georganiseerd. Op zondag 23 december wordt dan ook speciaal aandacht gegeven aan de activiteiten en de bezoeken en ontmoetingen welke de afgelopen dagen zijn geweest.
De dienst komt ook in het teken te staan van kerst. Ook worden in deze week de kerstpakketten afgegeven bij de mensen in de wijk welke zijn geschonken door de Gereformeerde Kerk en Hersteld Hervormde Kerk in Ridderkerk. De mensen van de wijk worden uitgenodigd voor de kerkdienst van 23 december. Ook uitgeprocedeerde asielzoekers bezoeken met regelmaat onze diensten.

Ook worden er jongeren activiteiten, mede georganiseerd door Ruard. Daar komen afgelopen weken zo'n 25 jongeren uit de wijk op af.
Al met al zien wij mooie dingen gebeuren en zijn blij dat jullie gemeente Hasselt en diverse anderen ons willen ondersteunen en betrokken willen zijn. Dit wordt door ons als zeer bemoedigend ervaren en is van onschatbare waarde.
Ik wens namens de gemeente “Meer dan Beverwaard” de gemeente in Hasselt Gods Zegen toe en doe hen van ons de hartelijke groeten.

Tevens zijn jullie ook van harte uitgenodigd, wanneer dit voor jullie mogelijk is, om op vrijdag 21 december en/of zaterdag 22 december ons te ondersteunen bij het uitnodigen van mensen uit de wijk voor de kerkdienst, die gehouden zal worden op 23 december. Het is mogelijk die zondag met ons mee te vieren.

Opgave hiervoor kan door mail te sturen naar:
Harry Sijnstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jans van Dijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met eventuele overnachting is er beperkt plaats! Vermeld bij aanmelding, naam, leeftijd, mailadres en welke dag(en) je zou willen helpen.